Απόλλων Λιβαδειάς: Ανακοίνωσε playmaker και όχι μόνο…

Την απόκτηση του γνωστού, playmaker, Γιάννη Καραδόπουλου, κοινωνιολόγου στο επάγγελμα, ανακοίνωσε η διοίκηση του σωματείου της Λιβαδειάς!

Την απόκτηση του Γιάννη Καραδόπουλου ανακοίνωσε (Τρίτη, 29/8) με κάθε επισημότητα η διοίκηση του Α.Σ. “Απόλλων” Λιβαδειάς.

Ο Γιάννης Καραδόπουλος δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός παίχτης ο οποίος ως play maker θα οδηγήσει την ομάδα της Λιβαδειάς στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. στη σεζόν 2023-2024 εντός του παρκέ, αλλά και ως κοινωνιολόγος εκτιμάται οτι θα βοηθήσει και εκτός παρκέ!

Η ανακοίνωση:

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Γιάννη Καραδόπουλο!

Ο Γιάννης, ένας από τους πιο ταλαντούχους playmakers των γηπέδων της ΕΣΚΑΣΕ, θα αγωνίζεται από φέτος στο αντρικό του Απόλλωνα και θα βοηθήσει τον σύλλογό μας να πετύχει τους στόχους του!

Είμαστε διπλά χαρούμενοι καθώς εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης, ως κοινωνιολόγος στο επάγγελμα με ειδίκευση στην ψυχική υγεία και με εκπαίδευση στην συστημική ψυχοθεραπεία, θα είναι δίπλα μας σε κάθε δράση του συλλόγου, συμβουλεύοντας και ενημερώνοντας γονείς και παιδιά για ό,τι κοινωνικό ή εσωτερικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν.

Ο Γιάννης παράλληλα εργάζεται ως μέλος του προπονητικού team και ως κοινωνιολόγος στον Γ.Σ. Θήβας, παρέχοντας ψυχοκοινωνική συμβουλευτική στα παιδιά και τους γονείς τους.

Η μπασκετική πορεία του έως τώρα:

2017-18 Πρώτος στην ψηφοφορία του sterebasket.gr για καλύτερος έφηβος

2018-19 Πρωτάθλημα ανδρών με τον Παπάδο Γέρας στην Λέσβο

2018-19 Καλύτερος playmaker στο πρωτάθλημα του βορείου Αιγαίου

2019-20 Μεταγραφή στον Αιολικό και κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία του, το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

2020-21 Επιστροφή στον Άρη Θήβας

2021-22 Μεταγραφή στον Αιολικό στην Λέσβο, κατάκτηση πρωταθλήματος και άνοδος στην Γ’ εθνική

2022-23 Επιστροφή στον Άρη Θήβας και στην μέση της σεζόν μεταγραφή στον Τελεθριακό, επιτυγχάνοντας την παραμονή

Γιάννη, καλώς ήρθες στον Απόλλωνα!

Σχετικά